U kan met de meeste bancontact-kaarten en kredietkaarten een route aankopen. 

Europabank biedt u alle garanties die nodig zijn om online veilig en correct te betalen. Bekijk alvast onze algemene voorwaarden voor meer informatie

Indien u online betaalt, kan u een route tot twee dagen voor de gekozen datum aankopen. Kiest u voor een overschrijving dan vragen wij 1 week vooraf de betaling door te voeren. 
Bij een latere boeking kunnen wij geen garanties meer bieden bij onze horecapartners.

U krijgt steeds, meteen na ontvangst van de betaling, een bevestigingsmail op het door u gekozen mailadres. Niet meteen gevonden? Kijk dan zeker in uw map ‘Ongewenst’. Indien u daar ook geen bevestigingsmail kan vinden, aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Een annulatie is niet mogelijk, maar 2 dagen op voorhand kan u uw route wel verplaatsen naar een andere datum. Stuur hiervoor een email, met uw bestelnummer, info@de-fietskaart.be. Wij contacteren u zo snel mogelijk terug.

Ook vanuit een ander land is de aankoop van onze routes mogelijk. 

Dat kan zeker, maar hiervoor hanteren wij een langere aankooptermijn. Ten laatste een week voor de datum waarop u de route wil rijden, zouden wij het exacte bedrag op onze bankrekening moeten ontvangen.

Wees goed voorzien en neem volgende zaken mee. Je weet maar nooit!

– reparatiekit voor de fiets
– gsm oplader, of een volle batterij
– gsm fietshouder
– Tip: installeer de app + verhoog je schermslot